danlandrum
I've saved several reports using Save Custom Report As . . .. Only one of them shows up in the Manage Custom Reports list, and if I try to save another report with a name I've already used, it says that it already exists. If it does exist, I can't access it.  Is there a workaround until this is corrected?


OSX 10.13 
iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2015)
3.3 GHz Intel Core i5
32 GB 1867 MHz DDR3
Quote
danlandrum
Fellow brainiacs, can anyone else verify this, or tell me I'm nuts?
OSX 10.13 
iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2015)
3.3 GHz Intel Core i5
32 GB 1867 MHz DDR3
Quote
Dryopithecus
Quote:
Only one of them shows up in the Manage Custom Reports list

Could you provide a screenshot of the "Manage Custom Reports list"?

Quote:
...If it does exist, I can't access it.

This seems to be working fine for me. I can access the saved reports under the "Load custom report" menu. I can also rename/delete saved reports in the Saved Reports dialog (Manage saved reports...).
Click image for larger version - Name: reports.png, Views: 60, Size: 29.71 KB
Quote
jostber
danlandrum wrote:
Fellow brainiacs, can anyone else verify this, or tell me I'm nuts?


You're really nuts.

Have you tried "File-Utilities-Rebuild Database"?


TheBrain 8.0.2.2 Slackware 14.2 KDE 4.10.3 Java 1.8 / (Windows 7)
Quote

Newsletter Signup  Newsletter        Visit TheBrain Blog   Blog       Follow us on Twitter   Twitter       Like Us on Facebook   Facebook         Watch Us on Youtube  YouTube       

TheBrain Mind Map & Mindmapping Software     Download TheBrain Mind Mapping Software